×
اطلاعات بیشتر باشه، مرسی برای ارائه بهترین تجربه کاربری به شما، ما از کوکی ها استفاده میکنیم

gegli

etelaate omoomi

× matalebe elmi va mofid
×

آدرس وبلاگ من

pk.goohardasht.com

آدرس صفحه گوهردشت من

goohardasht.com/sherlook222

رامسر

استان مازندران با توجه به موقعیت طبیعی و جغرافیایی در بخش طبیعت گردی جزء استانهای برتر کشور محسوب می­گردد. نزدیک به 12 میلیون نفر گردشگر داخلی و بیش از 20 هزارتوریست خارجی هرساله به منظور گذراندن اوقات فراغت از این استان دیدن می­کنند. استان مازندران با 24091 کیلومتر مربع مساحت و 2603008 نفر جمعیت از شمال به دریای خزر، از مغرب به استان گیلان، از جنوب به استان­های سمنان و تهران و از شرق به استان گلستان محدود است. تعداد 15 شهرستان، 36 شهر، 38 بخش و 104 دهستان در استان مازندران وجود دارد که 43 درصد از شهرها در طول نوار ساحلی دریای خزر واقع شده­اند. مازندران تنها استانی است که با سه محور هراز، کندوان و سوادکوه با مرکز کشور مرتبط بوده و سه فرودگاه ساری، نوشهر و رامسر ارتباط هوایی آن را با سایر نقاط برقرار ساخته و راه آهن سراسری نیز از آن عبور می­کند. علاوه برآن جاده ساحلی از رامسر تا بابلسر به طول 220 کیلومتر و با فاصله استان مازندران با 24091 کیلومتر مربع مساحت و 2603008 نفر جمعیت از شمال به دریای خزر، از مغرب به استان گیلان، از جنوب به استان­های سمنان و تهران و از شرق به استان گلستان محدود است. تعداد 15 شهرستان، 36 شهر، 38 بخش و 104 دهستان در استان مازندران وجود دارد که 43 درصد از شهرها در طول نوار ساحلی دریای خزر واقع شده­اند.

این استان با حدود 2062008 نفر 33/4 درصد جمعیت کشور و با 24091 کیلومتر مربع وسعت 46/1 درصد مساحت کل کشور را به خود اختصاص داده است. دارای 15 شهرستان بنامهای رامسر، تنکابن، چالوس، نوشهر، نور، محمودآباد، آمل، بابل، بابلسر، قائمشهر، جویبار، سوادکوه، ساری، نکاء، بهشهر و 36 شهر بنامهای بهشهر، گلوگاه، رستم کلاء، نکاء، ساری، سورک، کیاسر، قائمشهر، کیاکلا، جویبار، پل سفید، زیرآب، شیرگاه، آلاشت، بابل، امیرکلا، بابلسر، فریدونکنار، آمل، رینه، محمودآباد، نور، چمستان، رویان، نوشهر، چالوس، مرزن آباد، کلاردشت، تنکابن، خرم آباد، کلارآباد، نشتارود، عباس آباد، سلمانشهر، رامسر، کتالم و سادات محله و 38 بخش و 104 دهستان می­باشد.

وجود دریای مازندران با ساحل زیبا و مناسب به همراه پارکهای جنگلی، غارها، آبشارها، رودخانه­ها، آبهای سردوگرم معدنی، چشمه­ها، تالاب­ها، دریاچه­ها وجاذبه­های طبیعی دیگر و دارابودن یادمانهای تاریخی نظیر مقبره میر بزرگ آمل، برج لاجیم سوادکوه، برج رسکت سوادکوه، مجموعه تاریخی فرح ساری و عباس آباد بهشهر، قلعه پولاد بلده نور، کندلوس نوشهر و � این استان را به مجموعه­ای متنوع برای استفاده گردشگران مختلف با انگیزه­های گوناگون بدل نموده است.

معرفی شهرستان رامسر

رامسر با زیبائی وصف نا پذیر در منتهی الهی غربی استان مازندران در دامنه جنگلی و زیبای البرز و سواحل دریای خزر واقع شده است .   با 4/2 درصد جمعيت مانند سوادكوه از مناطق كم جمعيت استان است. رامسر از زيباترين شهرهاي ساحلي کشور است كه در دامنه جنگل قراردارد. اين شهر در گذشته سخت سر ناميده ميشد. شهر رامسر به عنوان عروس شهرهاي ايران با    جاذبه هاي طبيعي و بسيار زيباي ساحلي ـ جنگلي همراه با روستاهای گردشگری جواهرده و گرسماسر ، و  چشمه هاي متعدد آبگرم  معدني گوگردي رامسر، كتالم و سادات شهر يك از قطبهاي مهم گردشگري كشور محسوب ميشود. مهمترين محصولات كشاورزي آن ، مركبات و برنج و چاي مي باشد.این شهر اخیرا بر اساس مصوبه دولت محترم جمهوری اسلامی ایران بعنوان شهرستان نمونه طبیعت گردی کشور معرفی شده است

- ويژگي‌هاي طبيعي

رامسر در ميان شهرهاي نوار ساحلي، تنها شهري است كه فاصله جنگل تا دريا در آن به حداقل يعني حدود يك كيلومتر مي‌رسد. قله‌هاي جنگلي مخروطي شكل در مجاور دريا و شهر قرار گرفته‌اند. طول جغرافيايي آن 49 درجه و 30 دقيقه و عرض آن 36 درجه و 53 دقيقه است. متوسط باران ساليانه رامسر 875 ميليمتر و حداكثر دماي هواي آن 33 درجه سانتي گراد است. رودخانه صفارود در مركز شهر جاري است.

- پيشينه تاريخي

منطقه رامسر در قديم گرمه رود نام داشت و پس از آن تا انقراض قاجاريه سخت سر (سوخته سر) ناميده مي‌شد. از 1300 ش با تأسيس بناهاي مجلل و مهمانخانه‌اي نو و نيز به لحاظ وجود چشمه‌هاي آب معدني گرم، همراه چشم اندازهاي طبيعي بسيار جذاب به رامسر معروف گرديد. از آن پس رفته رفته شهر توسعه يافت و هم اكنون بيش از 30 هزار نفر جمعيت دارد. سخت سر،گالش‌محله، جواهر ده، گرسماسر, جنت رودبار، تمل و چهل شهيد از مهم‌ترين و ديدني ترين نقاط روستايي منطقه رامسر به شمار مي‌روند.

اماکن تاریخی-طبیعی شهرستان رامسر
 

- هتل قدیم رامسر :

این هتل با معماری بسیار زیبا در مرکز شهر در دامنه کوه های مشجر و فضای سبز با محوطه سازی چشم نواز واقع شده و در سال 1317 شمسی مورد بهره برداری قرار گرفته است ؛ زیر بنای آن حدود 5هزار متر مربع در 3طبقه است و شامل 30 اطاق ، سالن پذیرائی ، سالن کنفرانس ، تالار بسیار مجلل و رستوران سنتی میباشد و از لحاظ نوع معماری ، زیبائی ، موقعیت مکانی و تجهیزات یکی از مشهور ترین هتل های خاور میانه بشمار میرود

 

2- آبهای گرم معدنی :

مناطق وسیعی از مرکز شهر رامسر از آبهای گرم معدنی با انواع خواص طبی و درمانی برخوردار است که بیشتر آنها در اطراف محوطه هتل های قدیم و جدید رامسر قرار دارند . بخشی از این آبهای معدنی عبارتند از : سونا ، نمره ، سنگه بن زیر پل ، مادر شاه ، کش و رمک .

 

3- پارک جنگلی صفارود:

این پارک در میان دره و در پایین جاده جواهرده قرار دارد که پله هائی نیز برای ورود به آن از جاده تعبیه گردیده است . وجود جنگل ، رود خانه ، آب معدنی گازدار، آب و هوای مطبوع ، به این مکان جلوه خاصی بخشیده که میتواند برای گروه های توریستی مکانی آرام بخش باشد

4- دهستان جواهرده:

مسیر دسترسی به جواهرده از منتهی الیه غربی شهر رامسر و از جنوب میدانی که انشعاب غربی آن به استان گیلان میرود منشعب گردیده و با عبور از میان کوههای مشجر و در امتداد رودخانه خروشان صفارود ادامه یافته و با شیب و افزایش ارتفاع در طول مسیر به تدریج نوع پوشش گیاهی تغییر یافته و از تراکم درختان کاسته شده و در نزدیکی جواهرده کاملاً از پوشش جنگلی خارج شده و در 26 کیلومتری رامسر به چمنزار و بوته زار تغییر شکل داده و از همین نقطه در دامنه کوه های پر برف سما موس روستای ییلاقی و سنتی جواهرده با نمائی وصف نا شدنی خود نمائی میکند . جواهرده در فصل تابستان به خاطر برخورداری از آب و هوای خنک مورد استقبال هزاران گردشگر واقع میشود . در زمستان نیز این منطقه دارای جلوه های زیبای طبیعی است

5- قله مارکوه :

مارکوه مخلوطی شکل ، مشجر و جدا شده از سلسله جبال البرز میباشد که در فاصله 6 کیلومتری شرق شهرستان رامسر و 3 کیلومتری ساحل دریا و محور ارتباطی تنکابن به رامسر واقع شده و برای تمام عابرین از جاده قابل مشاهده است . این کوه صخره ای در دامنه ها به وسعت 600000 متر مربع با انواع درختچه ها ، درختان انجیلی ، بلوط ، شمشاد و ازگیل پوشیده شده و ارتفاع قله از سطح دریا 500 متر است و احداث 340 پله در ضلع جنوبی کار صعود را آسان میکند . در بلند ترین نقطه مارکوه بقایای یک قلعه بر جای مانده که احتمالا ً محل دیده بانی حاکمان قدیم منطقه بوده است وجود دارد که امروزه بعنوان یکی از اماکن تاریخی میراث فرهنگی مورد بازدید گردشگران داخلی و خارجی قرار میگیرد.

6- جنگل دالخانی:

جنگل دالخانی پس از طی 23 کیلومتر در مسیر ارتباطی و اسفالته جنت رودبار در کنار جاده قرار دارد و 600000 متر مربع مساحت داشته که برای احداث پارک جنگلی در نظر گرفته شده است و اکنون نیز به عنوان یکی از تفرج گاه های مهم شهر رامسر مورد استفاده گردشگران قرار میگیرد جنگل دالخانی بعنوان دهکده سلامتی و از مناطق نمونه گردشگری مصوب سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز قرار گرفته است.

7- موزه تماشاگه راز خزر:

این موزه در محل کاخ سلطنتی رامسر و در مجاورت غرب هتل بزرگ قرار دارد که علاوه بر اشیائی که به نمایش گذارده شده ساختمان کاخ نیز دیدنی است . این بنا در اوایل دوران پهلوی درمیان باغی بزرگ با شیوه معماری اروپائی ساخته شده است . سنگهای مرمر سفید رنگ در تزئینات خارج بنا و ستونها و مجسمه حیوانات به کار رفته به این کاخ جلوه ای ویژه بخشیده است .

جمعه 21 اسفند 1388 - 8:33:23 PM

ورود مرا به خاطر بسپار
عضویت در گوهردشت
رمز عبورم را فراموش کردم